Curs CEP de Palma

Durant les últimes dues setmanes he estat practicant amb una sèrie d'eines on-line i que poden ser d'utilitat per a que mestres i professors trobin altres vies de mostrar, tocar, practicar i aprendre des de l'aula.

La formació i descoberta d'eines s'ha portat a terme al CEP de Palma i tot ha estat possible gràcies a la ponent Àngela Pont Rosselló, que ha creat, alhora, el blog del curs Elaboració de materials didàctics multimèdia.


El que romandrà en aquest racó del meu blog, constitueixen les pràctiques del curs, que alhora, han estat creades per a ser emprades dins el contexte d'aula dels meus alumnes. Esper que us vagi de gust i que hi trobeu utilitat!!


  • Taller de creació de contes i mini contes (en el meu cas) del nostre alumnat:
  • Aprofundim en el racó d'estimulació del llenguatge, parlant d'animals:

  • Aprofundim en el racó d'estimulació del llenguatge, parlant de fruites. Pràctica de la lectoescriptura amb infants amb nee a 1r i 2n cicle:

  • Projecte "El cinema": totes les activitats que s'han portat a terme durant el curs escolar han estat vinculades d'una manera o altra amb el cinema. Al tercer cicle, volen fer gravacions i per a això, cal gravar-se, preparar el que direm, practicar.... També es proposa fer aquest tipus de presentació, un poc menys vergonyosa, i igual de motivadora:  • Un desig per a la propera oportunitat que treballi el folclore de les illes:  • Pràctica per a l'atenció i aprenentatge de vocabulari bàsic:

Publica un comentari a l'entrada